Woonaccessoires

Diverse handgemaakte woonaccessoires uit Bali. De meeste producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal of restmateriaal. Zie onderstaand de diverse productgroepen.

Druppelvazen

Deze bijzondere druppelvazen worden gemaakt van gerecycled glas. De glasblazers blazen een bol van glas en laten deze afkoelen op een boomstronk, waardoor er een perfect passende vorm ontstaat. De vaas en de boomstronk zijn twee losse onderdelen zodat de vaas goed schoongemaakt kan worden. Tevens zijn er diverse losse stronken beschikbaar, bijvoorbeeld voor in een aquarium of als tafeldecoratie.

 

Boomstamplanken

Prachtige boomstamschijven van mangohout. Het hout van de mango boom wordt gebruikt wanneer de oude bomen geen vruchten meer dragen. Hierdoor is mango hout duurzaam. Het hout heeft een fijne nerf met prachtige warme vlam tekeningen in diverse kleuren. Te gebruiken als serveerplank voor hapjes,  maar ook leuk om cadeau te geven met bijv. kaarsjes of gastendoekjes. De schijven zijn ongelakt. Tegen meerprijs eventueel gelakt te leveren.

houten schalen

Massief teakhouten schalen. Diverse maten en uitvoeringen.

Te gebruiken als lectuurbak, fruitmand etc. Maar ook leeg een bijzondere eyecatcher in uw woning. 

 

 

 

 

 

 

 


WAXINELICHtjes

Deze waxinelichtjeshouders zijn gemaakt van gerecycled glas en worden op maat gemaakt voor elk uniek boomstronkje. De glasblazers blazen een bol van glas en laten deze op het boomstronkje zakken. Doordat het glas afkoelt op het boomstronkje krijgt het de perfect passende vorm die het nu heeft.

WINDLICHTEN

Originele ijzeren windlichten uit Bali.

Verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood-bruin en groen.

 

 

 

 

 

tassen

Diverse handgemaakte tasjes uit Bali, o.a. bali bags, macramé en patchwork.