boomstronk schalen


Boomstronkschaal XXL

Net als de boomstronk druppelvazen is ook deze prachtige grote schaal handgemaakt van gerecycled glas. De glasblazers blazen een bol van glas en laten deze op het boomstronkje zakken. Doordat het glas afkoelt op het boomstronkje krijgt het de perfect passende vorm die het nu heeft.  Voor vele doeleinden te gebruiken. U kunt de schaal vullen met planten, vissen, etc.

Het complete object meet maar liefst 65 cm. breed en is 34 cm. hoog. De schaal heeft een doorsnede van ca. 34 cm. Zeer geschikt als plantenbak (zie voorbeeld op foto 3)

Vanwege de omvang en het gewicht kan deze schaal niet worden verstuurd. U kunt hem na het maken van een afspraak afhalen in Amersfoort. Ook 's avonds en in het weekend.

 

 

€ 175,00

€ 145,00

  • Uitverkocht

Boomstronkschaal S02

Net als de boomstronk druppelvazen is ook deze prachtige schaal handgemaakt van gerecycled glas. De glasblazers blazen een bol van glas en laten deze op het boomstronkje zakken. Doordat het glas afkoelt op het boomstronkje krijgt het de perfect passende vorm die het nu heeft.  Voor vele doeleinden te gebruiken.

Deze schaal is ca. 35 cm. breed en 37 cm. hoog.

 

 

€ 95,00

€ 85,00

  • Uitverkocht